garbat Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam Po wrzuceniu wstecznego czujnik wydaje ciagly dzwiek i przestaje dzialac , znalazlem na forum co i jak moglbym sprawdzic i wiem juz ze 2a czujniki nie wydaja charakterystycznego "strzelania". Czy czujniki te sa do wymiany, czy poprostu jest mozliwosc ze sie wypiely, albo jakis problem z doplywem pradu? Nie wiem jak moglbym sie do nich dostac, co odkrecic, moze poprostu wypiely sie? Prosze o pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek666 Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 ...długi dźwięk oznacza awarię PDC, prawdopodobnie padł jakiś czujnik, albo się tylko wypiął...wjedź na kanał od spodu zobaczysz jak się do nich dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam Po wrzuceniu wstecznego czujnik wydaje ciagly dzwiek i przestaje dzialac , znalazlem na forum co i jak moglbym sprawdzic i wiem juz ze 2a czujniki nie wydaja charakterystycznego "strzelania". Czy czujniki te sa do wymiany, czy poprostu jest mozliwosc ze sie wypiely, albo jakis problem z doplywem pradu? Nie wiem jak moglbym sie do nich dostac, co odkrecic, moze poprostu wypiely sie? Prosze o pomoc ! zamien je miejscami z tymi co cykaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garbat Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Koledzy mam pytanie. Wymontowalem jeden czujnik, ktory ma oznaczenie 602.167. Znalalzem aukcje na allegro: http://www.allegro.pl/ite...dc_bmw_e46.html http://www.allegro.pl/ite...ze_bmw_e46.html Teraz nie wiem, czy musze szukac czujnika z takim samym oznaczeniem, czy kazdy od E46 bedzie pasowac i dzialac? Z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi