baryPL Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam jeszcze wczoraj jak odpalałem samochód obroty trzymały się na 800 a dziś odpalam i wskakuje mi na 1300 Może wie ktoś dlaczego może to jakieś ssanie ? dodam że nie falują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Ale jak się zagrzeje spadają do 800? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryPL Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 napisze tak silnik się rozgrzewa do połowy skali na czujniku temperatury i go nie przekracza pracuje równo nie stwarza żadnych problemów tylko więcej pali od wczoraj przez te obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Ale nie napisałeś,czy spadają po nagrzaniu motoru,czy nawet jak jest temp.w pionie to też ma 1300? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 To ułożę inaczej pytanie :mrgreen: Ale jak się zagrzeje to dalej masz te 1300 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryPL Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 tak wczoraj tak było obroty nie spadały po rozgrzaniu a dzisiaj jest już normalnie obroty 800 :lol: to chyba ssanie bo dziś cieplej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarson Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 witam! mam problem z obrotami ,otóz podczas jazdy gdy puszcze pedał gazu zawieszaja mi sie obroty okoł 2000 bez biegu oczywiście i gdy lekko uderze stopą w gaz to wskazówka opada , natomiast na postoju wszystko gra np.gazuje i wskazówka opada normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryPL Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 najprawdopodobniej masz coś z cięgnem przyśpieszenia czyli linka od pedału gazu nie działa prawidłowo pedał nie odskakuje do końca zacina się , sprawdź przy silniku tam gdzie jest ta cała linka z mocowaniem lub pedał gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarson Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 jeżeli by to był problem linki to czy tak samo nie byloby na postoju?obroty do 60 km zachowuja sie w miare normalnie po przekroczeniu już jest problem i nie spadają tylko sie zawiesza pod 2000 i tak sobie może wyć i albo puści samo po jakimś czasie albo musze ruszyć pedał gazu.linkę sprawdziłem ,czyściłem też silniczek przy przepływomierzu jeszcze jest możliwość,że przeplywomierz jest zabrudzony ale mi sie wierzyć nie chce.czy jak podłącze pod komputer to wykaże gdzie jest błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryPL Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 pewnie wykryje może masz coś z tym układem gdzie linka wchodzi do silnika może przycina w pewnym położeniu pedału sama lina może być dobra jutro zobacze u siebie jak to wygląda i napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarson Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 ludziska mówią o przepustnicy zabrudzonej ale jakoś nie jestem przekonany.to daj znać,dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi