woz Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) Edytowane 3 Lipca 2011 przez woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 biała Alpinka wymiata :beta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Była kiedyś na eBay pamiętam, że było 8000EUR, ale nie wiem na czy się skończyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal525 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 to jest piekniejsze niz jedna miss tylko zakochac idzie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Te dwie ostatnie poezja a ta z wszystkimi czarnymi lampami mistrzostwo. w białej Alpinie to bym dorzucił tylne białe lampy, kierunki przód już są i w ogóle te lampy orginalne tam jak z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 a czy ta czarna nie była kiedyś w operacji Tuning w TVN TURBO:D a co do białej to fakt miażdży wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Foty tej czarnej robione w Boszkowie może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 ooo właśnie tez mi znajome terany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 a czy ta czarna nie była kiedyś w operacji Tuning w TVN TURBO a co do białej to fakt miażdży wszystkie tamta była bardzo podobna... tylko miała lepszą glebe.......... i nie miała M luków:) a i na keskinach stała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 w każdym bądź razie tamta z tego co pamiętam i tak była na kozaku a ta nie jest niczemu sobie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 tamta z OPT to M5 uklon_bmw:drool::drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 tamta z OPT to M5 uklon_bmw:drool::drool: Dokładnie, Kristo z syndykatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]18258[/ATTACH]to by było fajne [ATTACH=CONFIG]18192[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18193[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18194[/ATTACH] Czarna lampa tył i przód. Może trochę inna fela i było by ok A żułtą dokładam gratis boska co uklon_bmw Edytowane 4 Lutego 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 moja stara poczciwa brzydula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 moja stara poczciwa brzydula jo ja bym nie powiedzial ze brzudula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 hehe jak to ma być brzydula to ja chcę taką:drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 gdyby ktoś z was zobaczył ją teraz szczerze nikt by nie powiedział że to ta sam e34 :D zniszczona totalnie jedyne co z niej zostało to felgi i chyba dalej są na sprzedasz albo je przygarnę do swojej e46 jak będzie cieplej zrobię małą przymiarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 to by nieźle wyglondało. Ja w swojej mam felgi od e34 i mieszczą się na styk z rantem a jak byś te lacie założył nieżle by to wyglondało. tylkopod tym obciążeniem dużo częściej siadają tylne tuleje wachacza przedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 tylko pod tym obciążeniem dużo częściej siadają tylne tuleje wachacza przedniego. co się nie robi dla wyglądu śnieg już topnieje myślę że na dniach zrobię mała przymiarkę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 gdyby ktoś z was zobaczył ją teraz szczerze nikt by nie powiedział że to ta sam e34 :D zniszczona totalnie jedyne co z niej zostało to felgi i chyba dalej są na sprzedasz albo je przygarnę do swojej e46 jak będzie cieplej zrobię małą przymiarkę Zal i serce człowieka ściska jak widzi się swoje stare auto a ktoś o nie nie dba :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Panowie, pliz. Galeria to same foty!, bo niedlugo zeby przejrzec jakies porzadne foty jakiejs fury bedzie trzeba przerwachlowac przez 10 stron komentarzy... Prosilbym admina zeby usunal ostatnie 3 strony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]18832[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18833[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18834[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18835[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18836[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18837[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18838[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18839[/ATTACH]Jak mają być fotki to bendą i tak nie ma ładniejszych jak e34 i e32 jedyne co może przebić te modele to tylko starsze klasyki ale to już perełki które ciężko spotkać Edytowane 15 Marca 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 [ATTACH=CONFIG]19202[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 [ATTACH=CONFIG]21257[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi