Piotrek20Tg Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Witam jak w temacie jakie zimówki chodzi mi o firme sa dobre na naped czyli tył do e36? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Continental , takie było w oryginale w bmw . Dobry protektor mają , obecnie mam pirelli sport i powiem że nie ma zbyt dobrej przyczepności . jedynie ładnie wyglądają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Miałem Pirelli w escorcie,porażka. Tutaj najlepsza marka i model to Nokian Hakkapellita chyba nie przekręciłem nazwy,ale też mają tu inne zimy. Dobre są Michelin,ale dobre też polskie dębice,kormorany,bo miękka guma i dużo lamelek mają,więc świetnie się wgryzają w śnieg. Ja kupiłem Yokohama za 1600zł,ale z kolcami,w Polsce nie wolno ich używać. Więc jeśli chodzi o wybór opon to ja bym na Twoim miejscu porównał,które są miękkie i mają więcej lamelek(tych drobnych nacięć),żeby w zimie przy bardzo niskiej temperaturze nie zrobiły się jak plastik i nie ślizgały jak sanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 ok dzięki za porady;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi