maniak Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 witam. mam taki problem: chcialem odpalic, przekrecam kluczyk, zaplon sie wlaczyl i kluczyk zaczal krecic sie w kolko:/ Nie moglem ani odpalic ani wylaczyc zaplonu. Odlaczylem akumulator i nie wiem co zrobic. Moze ma ktos jakies pomysly albo kogos kto to naprawia. Aha, auto to E36 Compact. pozdrawiam [ Dodano: 23 Listopad 08, 11:11 ] ok, juz moge odpalic ale dalej nie dziala stacyjka. Kreci sie w kolko i blokuje. Wiem ze da sie to naprawic, tylko nie wiem jak Nie moge nawet wyjac stacyjki. Znalazlem taki sposob: http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1032492 Na filmiku wszystko wyglada prosto ale samemu ciezko to zrobic. Jezeli jest Ktos z Wroclawia lub okolic, kto moglby to naprawic, prosze o kontakt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 jezeli masz zapasowy kluczyk to zacznij go uzywac obecny masz po prostu za bardzo wytarty i dziala bardziej jak wytrych niz jak kluczyk mialem podobny problem wzialem drugi kluczyk i do dzis jest spokoj podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 mam 4 kluczyki, wszystkie w bardzo dobrym stanie, niepowycierane i zaden nie dziala:( takze to nie wina kluczyka... pozdrawiam [ Dodano: 28 Listopad 08, 22:58 ] we wroclawiu nie znalazlem nikogo, kto moglby poradzic sobie z moim problemem:/ znalazlem magika w Kłodzku, ktory zrobil mi to w 30 minut:) ten sam kluczyk, ta sama stacyjka. W 100% polecam czlowieka. Dla zainteresowanych numer tel na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi