basia1702 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Koledzy! Ile może kosztować nowa półoś do mojego samochodu? Mechanik wyraźnie chce mnie naciągnąć na kasę,czy warto kupić części używane?Pozdrawiam.Nie wiem jak u was ale u mnie biało i raczej trzymam się środka jezdni -pozdrowienia dla drogowców!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 A co sie stało z tą półośka ze mechanik uparł sie na wymiane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basia1702 Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Właściwie to chyba nic,na przeglądzie powiedzieli mi że do wymiany jest osłona przegubu ale jak ktoś widzi ,,babę" to kasa sama w ręce wchodzi .Jeszcze jedno przy ostrym skręcaniu w prawo słyszę jakby tarcie a po wyprostowaniu kół ustępuje co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 na przeglądzie powiedzieli mi że do wymiany jest osłona przegubu ale jak ktoś widzi ,,babę" to kasa sama w ręce wchodzi osłona z robocizna to maks 30-40zł , jesli słychac tarcie to najpewniej jezdziłas troche czasu z uszkodzona i troche kurzu/brudu/błota sie tam nazbierało ale jesli to nie są jakies dramatyczne odgłosy to ja bym poprzestał na wymianie samej osłony gumowej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Jak długo jeździłaś w "takim stanie" ? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basia1702 Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 maksymalnie 3 tygodnie ale jeżdżę dość spokojnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi