woz Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Nie no, dzisiaj zobaczylem w komisie takie cacko. Po prostu bajka! Juz wiem, czego szukam. A wiec jezeli ktos znajdzie przy okazji jakies ladne 530 lub 540 (touring w automacie), gdzie wlasciciel chcialby sie zamienic na moja coupejke (z doplata), to prosze dac znac. Podaje linka ogloszenia. http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=488837178 Pozdrawiam <bmw_1> Ja piernicze jak ta V8 chodzi. Niepotrzebne radio :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 coś nie działa z chęcią sam bym zobaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ja piernicze jak ta V8 chodzi. Niepotrzebne radio Hehe to widze ze nie tylko ja uwazam radio za zbędny dodatek w V8 bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=488943643 Teraz powinno zadzialac. Jakis burak zglosil moje ogloszenie do allegro, ze w tresci bylo umieszczone zdanie, ze z checia zamienie na e39 lub e34 touring. No i wywalili mi ogloszenie, bo to nie zgodne z zasadami allegro.. :roll: Aaaaaa, dalej mi ten dzwiek V-osemki lazi po glowie.. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 teraz działa :lol: powodzenia w zamianach auta <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Jakis burak zglosil moje ogloszenie do allegro, ze w tresci bylo umieszczone zdanie, ze z checia zamienie na e39 lub e34 touring. A nie można zamieszać info o zamianie? pytanie_bmw O kurde...nie wiedziałem. Bezsens. Poza tym-ładna Blumka.A V8-taaak to jest to,jeszcze fajny tłumiczek i w ogóle raj :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Nie, nie mozna, bo wtedy nie uzywa sie wogole opcji kup teraz albo licytacji, tak jak powinno sie robic przez allegro. Glupota. I tak jak sprzedajez samochod i ktos ci przyjedzie z kasa w rece to co, powiesz mu "nie nie czlowieku, musisz wrocic do domu i kliknac opcje kup teraz i pozniej przyjedz z tymi dwudziestoma tysiacami do mnie". Bezsens.. A V8 to wiem, to jest toooo W tej e34 byly dwa silniki, 3 i 4 litorwe v8. Ktos wie moze ktory byl lepszy? Pod wzgledem awaryjnosci, czesci itd? Bo to, ze 4 litrowka przeskakuje te druga o ponad 50KM i 110Nm (!!!!!!!! :shock: :shock: ), ale chodzi o ogolny silnik. Z ktorymi bywa mniej lib wiecej problemow? Nie no, dobrze, ze pojechalem na zywo zerknac ne te 34. Latwiej ocenic co i jak. Naprawde prerelka, i napewno V8 wchodzi w gre. I teraz sie zastanawiam nad instalka gazowa. Przy takiej pojemnosci nie odzuje sie roznicy, no i z kimkolwiek bym nie rozmawial, to te nowsze instalacje, sekwencje, naprawde sobie chwala i twierdza, ze nie czuc roznicy. Wiec skoro mam miec litr za 4zl albo litr za 2.20 to dlugo sie chyba nie trzeba zastanawiac... 8) :mrgreen: [ Dodano: 22 Listopad 08, 07:25 ] ...Kuuuurde, ale junkers? W bmw?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Junkers niestety czasami jest koniecznością... Co do tego który lepszy,IMO-tak jak w przypadku M30-lepszy jest mocniejszy. Mój znajomy ma 740 i ostatnio spaliła mu w mieście... 15. Jednak przy deptaniu wyjdzie minimum 17 happy_bmw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Mój znajomy ma 740 i ostatnio spaliła mu w mieście... 15. Jednak przy deptaniu wyjdzie minimum 17 . Napisz jeszcze co to za miasto , bo ja nie widze opcji zeby 740tka na automacie stojac w korkach zejsc ponizej 17 przy emeryckiej jezdzie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Bez korków płynna jazda. W korkach tak jak przy deptaniu-minimum 17. bmw_beer A gdzie jeździ-po FZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 A gdzie jeździ-po FZ. Po wrocku musiałbys przyjac 17 przy emeryckiej jezdzie , bardziej realne 19 wzwyż To duzy silniczek + aftomat + ostatnio koszmarne korki we wrocku = 19L na trasie sporo mniej czesto mozna zejsc nawet w okolice 10L :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 U mnie w firmie kumpel jezdzi m60 4.0 w sekwencji i w nocy w miescie (gdzie tez sie duzo chamuje-przyspiesza pali mu 17-18 l lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 17-18, tro juz jest odczuwalne. No i tutaj zaczynam widziec sens instalki gazowej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Ale 17 gazu?To wychodzi tak jak ok 9 litrow benzyny. W sumie 17 lpg przy takim silniku-nie jest najgorzej. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 E39 540i '96 Trasa jazda normalna 120-130km/h, czasami ostre wyprzedzanie: Po 420km komp pokazał 9,5/100, po zatankowaniu wyszło 10,2/100(pod korek) Po kolejnych 180km komp: pod korek 9,5/100 W sumie 600km i komp: i pod korek 10l/100km W mieście (nie duże miasto i staram się unikać choć trudno bo mieszkam w samym centrum) 15,2/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Nie tak zle... <drapie sie po glowie>... A dzisiaj koles mi powiedzial, ze miedzy 530 a 540, 4 litrowka pali w miescie raptem o pare litrow wiecej na setke. Kurde, gdyby tak naprawde bylo, to bym szukal jakiejs ladnej 540i :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 4 litrowka pali w miescie raptem o pare litrow wiecej na setke No przecież tak jest ... "raptem" o pare litrów więcej. Przecież nie parenaście. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 aha, sowa, bym zapomnial., Dzieki za konkretne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 woz, bez wachania szukaj 540i albo lepiej nie, bo jak zobacze to jeszcze mnie najdzie ochota na zmianę moja 530 przy spieprzonych sondach w mieście przy ciężkiej nodze 18-20l/100km Autostrada przy spokojnej jeździe 200km/h = 10l/100km ale ciężko tak spokojnie jechać bo auto może jechać szybciej niż prędkościomierz może pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi