bimerE39 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam i szukam pomocy....dzisiaj a dokladnie 30 min temu zapalila mi sie kontrolka airbag...\ wsiadlem,zapalilem autko i wszystko ok....zonka wsiadla dosc ostro i "bingo"...zapalila sie...jak to naprawic i co moze byc powodem swiecenia :!: ??? dziekuje za pomoc z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Jedz na kompa to Ci skasują-ale wydaje mi się że masz mate uszkodzoną lub pod siedzeniem poluzowały się łącza(np. przy odkurzaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 są 2 możliwości: 1 - odłączyła ci sie wtyczka pod siedzeniem (sa tam dwie), 2 - uszkodziła sie mata w siedzeniu (dość częsta usterka w e39) ...raczej to będzie ta druga możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloq Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgadzam sie z kolegami ,ze to raczej bedzie mata. U mnie niestety tez to bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi