dymian1 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Od nie dawna zaczeła mi od czasu do czasu swiecic kontrolka ABS i ASC. Myslałem ze to znowu jakis czujnik mi swiruje. Ale na po podłączeniu do kompa wyswietlil mi bład nr 113 i po przetłuamczeniu " jednostka pompy, zawór, przerwany przewód ?? " Dzis popryskalem kontakt spreyem prawie wszystkie kostki od ABS i nie dalo zadnego skutku. spotkał ktos sie z takim czymś ?? Nie mam czasem pompy do wymiany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Mi tez tak czasami sie robi. Juz sioe mialem za to brac, a tu nagle 5 minut pozniej niz gruszki ni z pietruszki, juz nie swieci i wszystko dziala poprawnie, i ABS i ASC. Nie ma nic gorszego niz problemy, ktore sie same pojawiaja z nikad, i same naprawiaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymian1 Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Mi tez tak czasami sie robi. Juz sioe mialem za to brac, a tu nagle 5 minut pozniej niz gruszki ni z pietruszki, juz nie swieci i wszystko dziala poprawnie, i ABS i ASC. Nie ma nic gorszego niz problemy, ktore sie same pojawiaja z nikad, i same naprawiaja... tez czekalem az sie samo naprawi. Juz tak nawet duzo nie brakowalo. Ale niestety teraz znowu swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi