Miro600V Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Potrzebuję znaleść zasilanie na 12V we wnętrzu auta. Do zapalniczki wolałbym się już nie podłącząć, bo mam tam na zmiane CB i Navi. Czy we wnętrzu można podłączyć się jeszcze do czegoś, czy trzeba ciągnąć nowy kabel z akumulatora? Przełączniki hebelkowe mam, kabel mam, tylko nie wiem do czego podpiąć :wink: Może podpiąć się do jakiegoś podświetlania, czy cuś? :roll: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 zobacz czy w schowku jest gniazdo 12V(+/-).Nie mam pewności jak to jest w e36 ale ja w e34 mam w schowku takie gniazdko(ponoć to gniazdko do oryginalnej latarki bmw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja także w e36 mam w schowku gniazdo zapalniczki,Miro600V, A dlaczego nie podepniesz sobie CB prosto pod aku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Oki, sprawdę w schowku, ale o ile mnie pamięć nie myli nie mam tam nic takiego Compacty są niestety nieco wybrakowane Ja także w e36 mam w schowku gniazdo zapalniczki,Miro600V, A dlaczego nie podepniesz sobie CB prosto pod aku? Musiałbym przedłużać kabel + to trochę za dużo grzebania jak na moje chęci Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi