baryPL Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam ostatnio zaczęło mi się ślizgać sprzęgło jakieś 2tygodnie temu dziś rano wciskając pedał sprzęgła nie było oporu zero , sprzęgło do wymiany chcę je wymienić jeszcze w tym tygodniu . Czy kupić samemu docisk i tarczę , jeśli tak to jakiej firmy najlepiej i gdzie dobrze mi to wymienią , mam 800zł wystarczy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 jeszcze ci na vodke zostanie sprzegło kpl. mysle ze ok 400zł + robota ok 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryPL Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 8) hehe tylko nie wiem w jakim warsztacie to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Najlepiej takim co zajmuje się samochodami-a tak na poważnie to podzwoń sobie po warsztatach(polecam AUTOCHIP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 najlepiej SACHSA beem powinien na takim jeździć nawet na etykiecie pisze BMW zalecane czy coś takiego, ja taki komplecik w poprzedniej beemce zakładałem kosztował mnie340zł http://moto.allegro.pl/item481030967_sprzeglo_bmw_3_e30_e36_e_36_5_e34_316_318_sachs.html o takie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 jak chcesz to podlec do lubina i sie zrobie sprzegielko tak jak kolega powiedzial za jakies tam 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk4sh88 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ja dzisiaj tez mialem ten sam problem w swojej e36 1.8i 91 rok. sprawdz u siebie pod samochodem cisnieniowe sprzeglo ja nie wiem jak to dokladnie wytlumaczyc taki malutki zelazny jakby zbiorniczek od sprzegla u mnie to przecieka my mamy w bmw nie na linkach sprzeglo tylko hydrauliczne i jesli cos przecieka to jest takie uczycie ze nic nie czujesz na sprzegle sprawdz to bo moze bez potrzeby wsadzisz pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryPL Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ok sprawdzę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 nie wiem jak to dokladnie wytlumaczyc taki malutki zelazny jakby zbiorniczek od sprzegla u mnie to przecieka luk4sh88, Tobie chodzi o siłownik sprzęgła :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk4sh88 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 tak dokladnie mi o to chodzilo czasem zapominam jak cos sie nazwya eheh ja wymienilem ostatnio u siebie zamiennik kosztuje od 80 zł do 120 zł ja wymienilem u siebie i wsio smiga jak nalezy tylkot rzeba ci drugiej osoby do pomocy do wymiany by ktos odpowietrzal :)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryPL Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 ok dzięki poradzę sobie z koleszką :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi