polowa Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 WITAM od 3 dni mam bardzo dziwny problem??? e 36 318/gaz zwykly odpalam bryke wszysko jest w najlepszym porzadku, przejezdzam na gazie kilka kilometrow i zaczynaja sie problemy mianowicie auto zaczyna sie dusic szczegolnie po nacisnieciu pedalu gazu, wiec przelaczam go na benzyne jade 2 kilometry i spowrotem na gaz znow jest wszysko ok na kilka km. o co moze chodzic?? P.S:parownik zamarzniety, odkrecalem wszystkie przewody,płukałem parownik, woda krazy bez przeszkod (przynajmniej w wezach i parowniku). i co to moze byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 odpowietzr dobrze uklad chlodzenia i powinno wszytsko ustapic nie chce jechac poniewaz zamarza parownik a gaz musi byc podgrzany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazurbmw318 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 ja skoleji mam dziwne purkotanie z rury wydechowej i na bezynie i na gazie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Zapowietrzony układ chłodzenia jak szakal80 mówi. Gaz zamarza,bo nie ma płynu w parowniku w pewnym momencie i tyle. A kolega mazurbmw318 może dałby radę bliżej określić purkotanie z rury wydechowej? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polowa Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 odpowietrzanie trwało jakies 1,5 godziny ale powiem ze sie oplacalo. BUNIA chodzi jak dawniej dzieki szakal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 nie ma sprawy szerokosci <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 ja skoleji mam dziwne purkotanie z rury wydechowej i na bezynie i na gazie :cry: woda w układzie wydechu - norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi