TDSerek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 szkoda ze sie nie zgadalismy bo mam duze upusty u ultera na tlumiki dedykowane i uniwersalne.. ale spoko wyglasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 szkoda ze sie nie zgadalismy bo mam duze upusty u ultera na tlumiki dedykowane i uniwersalne.. ale spoko wyglasa... Nie uwarzasz ze to uniwrsalny tlumik ? bo dedykowane maja inna puszke chyba :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Nie uwarzasz ze to uniwrsalny tlumik ? bo dedykowane maja inna puszke chyba :mrgreen: Myśl sobie jak chcesz, bo to Twoje CHYBA znaczy, że nie masz pojęcia na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Nie uwarzasz ze to uniwrsalny tlumik ? bo dedykowane maja inna puszke chyba :mrgreen: Myśl sobie jak chcesz, bo to Twoje CHYBA znaczy, że nie masz pojęcia na ten temat. Trolu (ox...cos tam) widzisz nawet osoby postronne takie jak biohazard wiedza czym sie rozni dedykowany od uniwersalnego...radze wiec trolu siegnac do internetu i troche poszukac i czegos dowiedziec ...a potem dopiero komentowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Tak wlasnie nie znam sie i dlatego spytalem specjalisty , widze ze to cos zlego ... Prosze o ukaranie mnie :roll: :roll: :oops: :oops: mozna skasowac moj post nic nie wnosi do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi