pabloq Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 witam wszystkich i mam pytanko zwiazane z wymiana oleju do wspomagania. do benzyniaka 1.8 e46 jaki jest najlepszy olej, bo orientowałem sie w różnych miejscach ale wszystkie te miejsca zachwalały swoje produkty(logiczne).Moze ktos moglby mi podpowiedziec jakis typ oleju. Z gory dzięki... <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 mobil atf 220 lub inny dextron 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 a ja bym proponowal sie przejechac albo zadzwonic do inchcape wroclaw ( www.bmw-inchcape.pl ) i tam na pewno dostaniesz najlepszy olej do wspomagania do swojej bunki:) kiedys robilem tam male zakupy i z cenami bywa roznie, zalezy co kupujesz i czy jest przecenione:P mozna trafic okazje na marginesie olej do wspomagania do swojej bmw-e tez tam kupowalem ale nie pamietam ile mnie to wynioslo (najwidoczniej tragedii nie bylo skoro nie pamietam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi