domelos Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 dobdy jest ciekaw po ilu byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 dobdy jest ciekaw po ilu byl no może za tą barierką był bar i się chłopakowi na piwo śpieszyło tylko mocy na silnikach zabrakło i niedał rady <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikita Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 W mysl ze Volvo to rodzinne auto gosc robil dzieciom lunapark na autostradzie Sory ale gdzie ty tam wypatrzyles volvo ?? na moje pijane oko to jest mondeo w kombiaku :lol: Na moje pijane wypasnie oko widac ze to mondeo ... Musisz wypic i wtdy tez zobaczysz mondeo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: panowie nie zmuszajcie gniewka do picia alkoholu niech choć będzie jeden nie pijący na tym forum[no oprócz mnie oczywiście happy_bmw] no to jest nas juz dwoch... hehehehee.... NIEPIJACYCH happy_bmw <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 no przeciez kazdy,kto sobie zakupil chipa i zalozyl filtr stozkowy ma swiadomosc,ze jego auto ma 50% wiecej mocy takze nie dziwcie sie,ze chcial zobaczyc,czy przy takiej ogromnej ich ilosci uda mu sie wzbic w powietrze Płynie łódź podwodna przez pustynie. Nagle wyskakuje z niej mrówka i krzyczy: Na koń! A reszta nadal mieszała wapno... bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 koles zapewne zasnal za kolkiem no i tak mial duzo szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi