Bob Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 nie wiem jak on to zrobil :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 chyba przejechal zjazd :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 nieźle wykombinował że az tak wysoko sie wspiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 To sie nazywa brak zdecydowania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Wydaje mi się , że jakoś szybko chciał dostać się na górę :roll: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 ale i tak dobrze wycelował że pojechał do góry a nie przewrócił auta na bok.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 powiem krotko : Skubany :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 jakby dobrą fure mieć, to bym wyżej wjechał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Ma gość talent :mrgreen: :mrgreen: <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 startował ale mu ''ciągu'' na silnikach nie starczyło i na końcu pasa stanął :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Obrazeknie wiem jak on to zrobil :lol: kolorem podobne do twojego bob :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_320i Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 jakby dobrą fure mieć, to bym wyżej wjechał Wystarczy żeby jechał BMW to dałby rade hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 startował ale mu ''ciągu'' na silnikach nie starczyło i na końcu pasa stanął Ale nie gadaj "walczył do końca" <bmw_1> no ale mam nadzieje że stewardesy bezpiecznie opuściły pokład :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Hehehe dobre komentarze ida w tym watku :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 W mysl ze Volvo to rodzinne auto gosc robil dzieciom lunapark na autostradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 W mysl ze Volvo to rodzinne auto gosc robil dzieciom lunapark na autostradzie Sory ale gdzie ty tam wypatrzyles volvo ?? na moje pijane oko to jest mondeo w kombiaku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 W mysl ze Volvo to rodzinne auto gosc robil dzieciom lunapark na autostradzie Sory ale gdzie ty tam wypatrzyles volvo ?? na moje pijane oko to jest mondeo w kombiaku :lol: Na moje pijane wypasnie oko widac ze to mondeo ... Musisz wypic i wtdy tez zobaczysz mondeo :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 toż to przecież mondeo combi, kolor naet chyba taki jak u Bob'a :mrgreen: Panowie, właśnie zobacyzłem coś dziwnego na tym zdjęciu, a mianowicie popatrzcie na ślady opon... niezły z niego magik :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 W mysl ze Volvo to rodzinne auto gosc robil dzieciom lunapark na autostradzie Sory ale gdzie ty tam wypatrzyles volvo ?? na moje pijane oko to jest mondeo w kombiaku :lol: Na moje pijane wypasnie oko widac ze to mondeo ... Musisz wypic i wtdy tez zobaczysz mondeo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: panowie nie zmuszajcie gniewka do picia alkoholu niech choć będzie jeden nie pijący na tym forum[no oprócz mnie oczywiście happy_bmw] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 zwłaszcza że Gniewek podobnie jak ja. Przed osiemnastką jeszcze :mrgreen: więc oficjalnie nie może :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 No wlasnie wlasnie. Ale niemoc a czegos nie robic to dwa swiaty............ehhh ten 1 dzien wiosny hehe. Ale wtopa faktycznie Mondeo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Jest to Mondeo produkowane w latach 1993-1996 czyli tzw. Mk1 w nadwoziu rodzinnym kombi. Model ten otrzymał zaszczytny tytul "Car of the year 1994r." Wersja wyposażenia najprawdopodobniej glx lub ghia bo auto posiada relingi dachowe. 8) :lol: :lol: :lol: :mrgreen: (ładnie napisałem nie? :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Jest to Mondeo produkowane w latach 1993-1996 czyli tzw. Mk1 w nadwoziu rodzinnym kombi. Model ten otrzymał zaszczytny tytul "Car of the year 1994r." Wersja wyposażenia najprawdopodobniej glx lub ghia bo auto posiada relingi dachowe. 8) :lol: :lol: :lol: :mrgreen: (ładnie napisałem nie? :mrgreen: ) no relingi ma ale zapomnieli mu na dachu do relingów silnik odrzutowy dołożyć :mrgreen: a gościu się podjarał i chciał polecieć bez niego bo myślał że jak ghia to wszystko potrafi :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelos Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 dobdy jestem ciekaw po ilu byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi