clofinger Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 witam mam BMW e 30 316i z silnikiem 1,8 i mam maly problem moja bunia z rana niechce palic tzn pali ale pracuje bardzo nie rowno na niskich obrotach i po chwili gasnie a gdy dodam gazu pracuje w miare ale to nie to co bylo dzien wczesniej wiec od czego to moze byc zalezne? wiec pomocy . .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 kolego a jak sie rozgrzeje? to nadal faluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clofinger Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 wiesz jak sie rozgrzeje to pracuje ale i tak nie rowno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 spróbuj na poczatek silniczek krokowy przeczyscic-regulator biegu jałowego, umyj go jakims rozpuszczalnikiem czy benzyna w srodku pedzelkiem- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clofinger Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 a jakie moga byc jeszcze przyczyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 przepływka, moze cos z ukł. zapłonowym i wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clofinger Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 o kurde to moze jednak pojade od razu do warsztatu [ Dodano: 12 Listopad 08, 19:50 ] ale sproboje go przeczyscic bo dzien wczesniej auto smigalo a nazajutrz auto nie chcialo pracowac na wolnych obrotach dopiero jak sie rozgrzal to zaczal jakos pracowac ale i tak wariowal i nie rowno pracowal jedyne co wiem tego dnia byla w moim miescie bardzo duza mgla moze kable ? albo cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opalek Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Przepływomierz, przewody, świece, sonda lambda, silniczek krokowy a jak nie to silnik do remontu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misue Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 ja ma to samo mamy 316i1.8 nie 316 z silnikiem 1.8 to dziwne ale numer karoserii i tak szly seryjnie a co do pracy silnik ma to samo dokladnie bylo cieplo palil jak nowy zimno przyszlo i dupa zmienile swiece nic kopulke nic flitr paliwa nic zostaly kableu mnie jesz jak na jade wolno na 3 lub 2 to mi szarpie nie gasnie itp tylko szarpie mysle o pompie paliwa co przeklada sie na tak prace silnika A TERA MA PYTANIE JAK SZYBKO ROZPRZEGLAM TO SLYSZE DZIWNE STUKNIECIE W OKOLICY MOSTU I JAK BY WAL SIE RUSZAL CZY MOZE TO BYC TAK ZWANY TLUMIK DRGAN WALU TA GUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 misue, mi mowili ze to podpory mostu. tez musze to u siebie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misue Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 u pierwszy raz slysze o takim czym a nie wiesz jak to wyglada itp [ Dodano: 13 Listopad 08, 18:57 ] a juz wiem to ten kosz na ktorym na 2 gumach lezy most musze sprawdzic przy konserwacji [ Dodano: 13 Listopad 08, 19:12 ] a juz wiem to ten kosz na ktorym na 2 gumach lezy most musze sprawdzic przy konserwacji [ Dodano: 13 Listopad 08, 19:13 ] u pierwszy raz slysze o takim czym a nie wiesz jak to wyglada itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi