chiccoo Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam. Mam zamiar zagazowac swoja BMW E36 M52 i wstawić zbiornik w miejsce koła zapasowego, gdzie można znaleśc dobrą cene na taką usługe we Wrocławiu lub nawet woj. Dolnośląskim? Może ma ktoś z was znajomego, lub pracuje jako "gazownik" i dał by "bratu" z klubu jakis rabat. Mój nr 0603/52-24-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 pogadaj z Danichem - on siedzi w instalacjach gazowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 chiccoo za ok 3tys możesz miec dobra inst. oczywiscie masz silnik 6r? tylko że kawałek do mnie masz, na regulacje miał bys juz blizej bo mamy zaprzyjaznionego kumpla w waszych stronach ktory wie w czym rzecz jak by co dzwon 509261710 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi