Luk@s Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Jak w temacie E30 BEZ KOMENTARZA http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=91309607 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Było juz w temacie o allegro , koleś ma fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Było juz w temacie o allegro , koleś ma fantazję NFS1:U NFS2 :U A pozniej powstaja takie dziela :roll: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Generalnie o gustach sie nie rozmawia , ktos mial fantazje i cos takiego wymodził , dla mnie wyglada to dość dziwnie .... Ale patrzac na stopien trudnosci wykonania takich szczepów to wydaje mi sie ze niezły fachura od blacharki nad tym rzeźbił i wykonał to bardzo dobrze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 O samej jakości wykonania tez nie bardzo mozemy gadac, nikt z nas nie widział tego czegos na zywo , a na zdjęciach to wszystko ładnie wygląda. Ale faktycznie , naciąć , naspawać to sie musiał zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Nie podoba mi sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 19 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Generalnie o gustach sie nie rozmawia , ktos mial fantazje i cos takiego wymodził ,dla mnie wyglada to dość dziwnie .... Ale patrzac na stopien trudnosci wykonania takich szczepów to wydaje mi sie ze niezły fachura od blacharki nad tym rzeźbił i wykonał to bardzo dobrze :wink: ciekawe czy spełnia choć jedna gwiazdkę w crash teście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 autko autkiem ale ten fachura to ma leb od takich spraw <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 kurde żebym miał tyle kasy to bym kupił...przepiękna :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 dlamnie gut bo niema takiej drugiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Dla mnie tez zenadka 14 tys :roll: :roll: Ech szkoda ze nie mam 14 tys bo bym sobie zrobil z 400 konikow na turbo :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 tragedia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 tragedia.. Dobrze okreslone . Ale jednak o gustach sie nie rozmawia ... Chociaz z drugiej strony jak by stala gdzies kolo mnie ,na pewno bym pozyczyl jakies buldozerka ... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Ok a co powiecie na taką rzeźbe ?? E32 przespawane na E65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 BYla na allegro gdzies kiedys , chyba krzyczal za nia kolo 40 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 tablice KMIEĆ->śmieć - bo tak by to można nazwać. Za pomysł i realizacje szacun dla właściciela, ale dobre intencje to nie wszystko bo komponuje sie to niezbyt ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 tablice KMIEĆ->śmieć - bo tak by to można nazwać. Maltarn po co obrażasz gościa :?: miał fantazje to pospawał , czy to sie komus podoba czy nie :wink: dla mnie dosc "oryginalna" kombinacja alpejska ale uznanie za spawanie bo to wymagało niezłych umiejętności <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Obrażać to nie chciałem, tylko tak mi sie wyglądam skojażyło. Bo dobra, ok. Pracy dużo włozony, i dobrze spasowane elementy, ale (przynajmniej dla mnie) wygląda to niezbyt urodziwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Mi sie ta e32 bardziej podoba niz tamta e30 ale ani jednego ani drugiego bym nie chcial i moje zdanie jest takie ze auta te sa poprostu pookaleczane . Na tych zdjeciach tae32 jest z takich stron sfotografowana ze jeszcze w miare ale z boku jest najgorzej tak jak z ta e30 . Nie uwazacie ze gdyby przespawac dach to jakos lepiej by to wygladalo ?? Najbardziej chyba widoczne niespasowanie stylistyczne o okragle ksztalty elementow do kanciastego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Porażka i tyle niema sie co rozwodzic nad tymi autami bo ich wlasciecielu juz pewnie popelnili sepuku a auta spalono w czynie spolecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Porażka i tyle niema sie co rozwodzic nad tymi autami bo ich wlasciecielu juz pewnie popelnili sepuku a auta spalono w czynie spolecznym ... Komentowac czy nie o to jest pytanie ... Nie chyba jednak nie skomentuje , o gustach sie nie dyskutuje . Gosc mial fanaztej i sobie zrobil rzezbe , ta E32 wyglada jeszcze wmiare konkretnie w porownaniu do tamtej e30 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi