rogal318 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Mam nie lada problem głowie sie jak zaprogramować pilota nie powiem próbuje już kilka dni i nic . Czy mógłby ktoś napisać dokładnie jak zaprogramować pilota ,byłbym bardzo wdzięczny [ Dodano: 11 Listopad 08, 13:27 ] dodam że bateria jest nowa i pilot ma dwa przyciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opalek Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 318is compact ?? A to nowość :lol: Sam przerabiałeś ?? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 1. Wsiasc do samochodu i zamknac drzwi 2. Wlozyc kluczyk do stacyjki i przekrecic na pozycje nr1 (zapala sie kontrolka AIRBAG) maxymalnie na 5 sek. i wyjac kluczyk z powrotem 3. Nacisnac i przytrzymac przycisk otwierania. Nie puszczajac tego przycisku nacisnac krotko, trzykrotnie w ciagu 10 sek przycisk zamykania 4. Puscic przycisk otwierania jesli proba sie udala to centralny zamknie sie i otworzy zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal318 Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 dziękuje za podpowiedz , ale niestety to nie działa zaczynam zastanawiać się czy poprzedni właściciel sprzedając mi autko przekazał mi wlaściwego pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi