Jareknes Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Nie ktorzy na Swiecie sa bardzo odwazni w posunieciu sie z zepsuciem wizerunku Marki. Choc z drugiej strony nie wyglada to do konca tak zle http://www.tuning.v10.pl/BMW,M5,jako,pickup,o,mocy,460,KM,20762.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 mi sie tam podoba nie jest to jakiświeś tunung tylko gustownie i z klasą przerobiona fura. Ktos miał taką wizje i sobie tak zrobił fure. Mi sie osobiście podoba, bo łądnie zrobiona, co nie oznacza ze chciałbym taka mieć hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 z klasa z klasa i za niezła kasiorke Dlatego gustownie wyglada hehehehe....pomysl jedna taka na calym dolnym slasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 no kasiorka to musiałą być nie mała bo sama fura ile kosztuje a tu jeszcze taka przeróbka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 ale wez poczuj faze......lecisz sobie autostrada 2 paczuchy a tu lewym lyka Cie "ekscentryczny zarobiony farmer" pikapem ze swinka w klatce na pace bo mu sie akurat do rzezni spieszy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 ja mozę i bym zorzumiał ale co by w takim wypadku Polisja zrobiła jak by takiego gościa złapali za przekroczenie predkości. :mrgreen: zatrzymują go a tu gościu w gumiakach ze słomą wystającą wysiada hehehehehehe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloq Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 a wiecie co jest najgorsze? jak z bmw chce sie zrobic GMC albo DODGE. Bmw to bmw nie wolno drastycznie bawic sie w przerobki. Jest to zaklucenie stylistyki i tak juz nie do poprawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAŁ///M3 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 nie no profesionalnie to wygląda ale nie pasuje do BMW taki tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Tuning to ZABAWA w przeróbki w aucie i uważam, że wszystkie chwyty, w granicach dobrego smaku, są dozwolone. Mi się osobiście ten projekt bardzo podoba Nie można mówić tu o "zepsuciu wizerunku marki" bo to nie jest seryjnie produkowany model tylko jedna sztuka, jedyna w swoim rodzaju, na której tuner wyżył się artystycznie... I brawa za profesjonalizm! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Pomysl ciekawy...wykonanie perfekcyjne... Ja wole jednak standardowe ksztalty.Nie widzi mi sie ten pkck-up.Uwazam,ze jest poprostu brzydki.Ratuje go tylko to ,ze wpompowano w niego kupe kasy i duzo profesjonalnej roboty.Dlatego co do tego auta mam mieszane uczucia. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Nie no autko nawet się prezentuje jak zostanę farmerem to takie coś sobie kupię tz zrobię (o ile żniwa dobrze pójdą i bydło skoczy ) hmmm jak by mnie coś takiego wyprzedziło ze świniakiem na pace to... bym chyba woził też takiego świniaka może to świniak dodawany do wersji M w takich autach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi