leonn7 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam Mam możliwosc kupienia w niemczech e39 528 ale z silnikiem m52b20 czyli 520 mało tego cały dolot wtryski skrzynia wydech jest od m52b28 czyli 528 powiedzcie czy powrót do motoru m52b28 bedzie bardzo skomplikowany?? nigdy nie zmienialem silnika w bmw i co bede potrzebował wraz z nowym motorem dodam tylko ze komputer tez jest od 528 i wszystko działa Goraca Prośba jesli ktos z was ma jakąs wiedze w tym temacie napiszcie z góry dziekuję i gdzie takie coś mozna zrobić a ten 2.0 jest w super formie ale jak kasta gotowa na 2.8 to tam taki powinnien być <bmw_3> pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 kolego a skad wiesz że tam jest 2.0? a cała reszta jest od 2.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 wiem porownalem z moja 528 a na bloku silnika jest oznaczenie 20 6s3 a ja mam 28 6s1 ale numer przepływki i sama przepływka sa takie same a koleś ma 520 i ma inna przepływke i chyba nawet kostkę skrzynia taka jak moja wydech tez nie wiem jak to dziala ale odpala wszystkie kontrolki gasna auto jezdzi klima tempomat obrotomierz dziala powiedz moze wiesz mogło tak być ze góra jest od 2.8 a blok o 2.0?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 nie wiem jak w m52 ale watpie, może ktoż poprostu wymienił cały silnik bez osprzetu-czyli goły a osprzet jest od 2.8 wtedy, ale zastanawia mnie jeszcze jedno bo w m50 kolektor ssacy nie pasuje od 2.0 do 2.5 bo jest inna grubość szpilek ale w m52 hmm nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 nie wiem jak to zrobili!!! powiedz wiesz moze znasz kogoś co wie cos wiecej o m52 bo moze udalo by sie wyrwac to auto za dobra kase bo w srodku igielka bogata wersja nic nie poprzecierane lala a moze jest ktos kto robil swapa na forum w e39 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ja robiłem ale w e34 wiesz na temat silnika m52 ci nie powiem bo nie wiem- najwyzej po kolektorach ssacych je odroznie 2.0-2.3 miały takie same a 2.5-2.8 w m52 są inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 okey dzieki bede pytał dalej jak ktoś cos wie na ten temat prośba o informacje i spostrzezenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi