DUCHU 77 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 mam pytanko, czy można założyć tylko na przód niższe sprężynki, konkretnie chodzi mi o obniżenie przodu, bo tył mi się podoba i zostawił bym jak jest, czy nie będzie pływał samochód lub coś w tym rodzaju mając przód inny a tył seryjny? chyba że ktoś ma inne sposoby :lol: oczywiście chodzi o moją bumkę e34 touring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 tylko na tzm zyskasz, autko bedzie fajnie wygladalo, bedzie sie lepiej prowadzilo itp. jednak przy glebie wiekszej niz 30mm, zainwestuj w sportowe amorki <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Kolego ja parę dni temu zamontowałem obniżające sprężynki tylko na przód ( firma może nie jakaś super ale muszę przyznać ze jestem pod wrażeniem. Sprężyny to jamex -40 i 5 lat gwarancji koszt 220zl ). Autko zachowuje sie fajnie jest trochę twardsze i bardziej stabilne, przez przejazdy kolejowe nawet specjalnie nie zwalniam, jest naprawdę niewielka różnica. Zastosowałem do tego seryjne amortyzatory bo taka opcje zagwarantował mi ich producent. Polecam tobie i wszystkim lubiącym nisko stojące autka z zachowaniem poprzedniego komfortu. Sprężynki dostępne do wszystkich modeli BMW na allegro. Pozdrawiam uklon_bmw <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Predator, wrzuć link do tych springów bo też się ogladam za czymś, tylko wlasnie chce troszke w duł a komfortu żeby za dużo nie stracić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 a mierzyłeś może przed i po ile naprawdę cm przód opadł, i czy na zakrętach przód względem tyłu inaczej nie reaguje? bo rozważam też poważnie takie sprężynki, a odnośnie amorków leżą już w garażu nowe ale standartowe. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Tu jest link do stronki z tym ze jak chcesz tylko przód to wyślij im wiadomość żeby rozdzielili komplet i oczywiście jaka cena ( maja sprężyny do wszystkich modeli na rożnych aukcjach wiec trzeba sobie poszukać ) http://moto.allegro.pl/item508523541_jamex_sprezyny_obnizajace_bmw_e32_seria_7.html . Wysokość mam zmierzona przed a po to sprawdzę jutro i dam znać bo szczerze zapomniałem tak bylem zadowolony efektem końcowym. uklon_bmw <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 dzieki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi