Forest Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Uroczyście i z wielką radością informuję,że 31 grudnia 2008 moja skromna osoba oraz Sandra wstąpimy w związek małżeński.Ślub cywilny w Urzędzie Stanu Cywilnego w Polkowicach,w sierpniu kościelny również w Polkowicach.Mam nadzieję,że w sierpniu znajdzie się kilka osób które zechcą dołączyć do tzw "orszaku weselnego"...Kolumna Beemek to chyba najlepszy dla nas prezent <bmw_1> <bmw_1> .A gdyby ktoś miał ochotę wpaść do Polkowic na cywilny i zrobić rundkę po mieście...no cóż byłoby nam niezmiernie miło.Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Potwierdzam tą wiadomosc o slubie Zeby nie było jakiś watpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 no no gratuluje <bmw_2> ale 31 grudzien.. hmm... sie pomysli bo sam nie wiem co bede wtedy robic pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Gratulacje bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Gratulacje! Ja mogę tylko uroczyście odciąć zapłon w tym dniu,żeby Norwedzy wiedzieli,że coś szczególnego się dzieje. Łytytyty.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Szybko daliście znać i do tego jeszcze taki dzień... W sierpniu to z Maćkiem pewnie zawitamy. Póki co to GRATULACJE :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 gratki kolegooo :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 gratulacje i wszystkiego naj ale 31 grudnia odpada ale nadrobimy w sierpniu pozdro i <bmw> jeszcze raz GRATULACJE :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Gratulacje 8) :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 G R A T U L E J S Z Y N <bmw_2> <bmw_1> :drunk: bmw_beer W sylwestra to nie dam rady ale na sierpniowe łytytyty pod kosciolem to sie pisze :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 i ja również gratuluje !!! :drunk: :party: na sierpień się piszę w sylwka nie wiem jak to będzie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 no ladnie ladnie gratulacje :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 <bmw_2> gratuluje <bmw_2> :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 ja również gratuluję i życzę dużo szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 gratulejszyn !!! <bmw_2> sierpień to pewny że się zjawię jak najbardziej ale grudzień 31 będzie ciężko. ale pomyślę jeszcze jak nie będę pracował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Serdecznie dziekujemy A co do Kosy łytytyty w sierpniu to zapraszamy,gdyz jak Sebek napisał bedzie nam niezmiernie miło :party: Pozdrowionka <bmw_3> [ Dodano: 21 Listopad 08, 16:49 ] Oj to Mordulca było to łytytyty sorrki Pomyłka mała <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Wszystkiego najlepszego <bmw_2> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Ja rowniez przylacza msie do gratulacji i duzo usmiechu na reszte wspolnego zycia :party: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Dziekujemy <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chiro Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Gratulacje O ile nowy uzytkownik na forum jest mile widziany toooo w sierpniu obowiązkowo bede a w grudniu sie pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Pewnie ze nowy uzytkownik jest mile widziany. Czym nas wiecej,tym lepiej Bynajmniej tak uwazam! Dziekujemy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Z grudniem damy sobie spokój.Będzie Sylwester,wszyscy mają jakies plany,przygotowania,prasowanie koszul,chłodzenie napojów :party: ,itd,itd.Kościelny jest 8 sierpnia o 16.00 w Polkowicach więc umówmy się,że w lipcu zrobimy listę na którą wpisza się osoby które zechcą dołączyć do tzw. "orszaku weselnego".Pozdrawiamy wszystkich i dziękujemy za wszystkie życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Popieram oczywiscie męza :party: :party: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 ja już się piszę mam nadzieję że już założe lambo doorsy to będzie jakiś efekt z tej mojej buni ale że mam blisko i nic nie zawiedzie to na 100% !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Bedzie nam niezmiernie Miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi