el_banano Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 link do tematu: http://www.tvnturbo.pl/news/309/view Jak możecie to zagłosujcie na NEXIE. to fura znamojka z pomorza i fajnie by było jak by przeszła dalej, bo przegrać z takim golfem to troche porażka a fura naprawde robi wrażenie. :mrgreen: z góry wielkie dzieki <bmw_2> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Banan,powiem Ci szczerze ze porownując te dwie furki golf bardziej mi lerzy Mimo wszystko zaglosowalem na nexie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 dzieki stary <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 sorki, ale golf otrzymal glos uklon_bmw :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 sorki, ale golf otrzymal glos uklon_bmw :wink: golf wygląda sympatycznie, ale głos poszedł na "dełu"...hehe <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja tez wsparłem DeWu :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 no no, trzeba się trochę postarać aby "DEŁU" wygrało... na obecną chwilę: Który lepszy? Daewoo Nexia 40% Volkswagen Golf 60% wszystkich: 2202 sondy internetowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 volfsburg dostał głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 postawiłem na nexie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 dobra poszło na nexie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jak miałem 7 lat,czyli w 1990roku tato przywiózł z Niemiec VW Golfa I GTI. To był pierwszy samochód,którym przekroczyliśmy z ojcem magiczne 190km/h. Palił kapcia zawsze i wszędzie,zostawialiśmy z tyłu wszystkie łady,duże fiaty i inne polonezy(mało było lepszych aut wtedy). Mieliśmy piękne alu felgi ATS,z mega rantem,sportową kierownicę i kubełkowe fotele. Przy 150km/h trafiliśmy zająca na trasie i zniszczył nam dokładkę zderzaka przedniego. To najlepsze wspomnienia z samochodami jakie mam z młodości. Jak tu zagłosować na coś innego? Następnym autem po golfie było E21 2.0 benzynka,rekin zielony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 jak dla mnie to nexia ładniejsza głos poszedł na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 To najlepsze wspomnienia z samochodami jakie mam z młodości hehe czyli teraz to juz jesteśmy stare dziady :lol: Jak miałem 8 lat to dla odmiany mój ojciec kupił dużego fiaciora,a że pracował na kopalni to mozliwości przerobienia były realne.Najpierw chłopaki składali silnik od poloneza i wpakowali go do fiaciora.Okazją na sprawdzenie tej bestii był wyjazd nad morze.Twardo podpuszczałem ojca ,żeby wykrzesał całą moc jednak fiacior miał problem z przekroczeniem 130km/h(może usterka od strony elektroniki :lol:) ,a w środku rezonans jak w jakimś czołgu.Żałuje ,że nie namówiłem starego na szpere :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 mnie tez nexia przypadla do gustu bardziej i rowniez glosik polecial na nia ,ale juz jest 62% do 38% na kozysc VW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Głos na Nexie :wink: Daewoo Nexia 36%Volkswagen Golf 64% wszystkich: 3786 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 nexia oczywiscie nitypowy wygladzik moze przejsc pozdro ziooooooooooom <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opalek Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Głos na Nexie Daewoo Nexia 44% Volkswagen Golf 56% wszystkich: 9306 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 a tak rzucił mi się w oczy kolejny odcinek tego turnieju... tym razem z trzeba oddawać głos na ascone, a właściwie przeciw e36... a właściwie przeciw temu co z niego zostało... z resztą sami zobaczcie http://www.tvnturbo.pl/news/386/view wieś tańczy i śpiewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Kri$$, gdzies cztalem o tej asconie a'la rost, furka konkret jedna z niewielu w tym stylu w polsce... BMW, padaka :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 zgadza się - jakiś czas temu pokazywali ją w OPT: http://www.youtube.com/watch?v=Rk1VJKPT89c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 głosik przeciwko barbarzyńcowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Oprócz gleby naprawdę nie ma nic co by dobrze wyszło temu gościowi. Niestety ascona wygrywa,fele konkret,mimo "spojlera" na dachu jest nie do porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 ascona uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi