niebki Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam mam bmw e36 318is przed wczoraj jadąc na trasie auto zaczeło mi zamulać, gdy dawałem wiecej gazu dławiło sie i jakby traciło zapłon,potem całkiem zgasło. Nastepnie gdy odpaliłem auto na wolnych chodzi ale starsznie buja obrotami, gdy dam gazu słychac jakby nie dostawało powietrza coś w stylu odgłosu stożka a nastepnie gaśnie i śmierdzi benzyną.Ogulnie nie da sie nim jechac już bo po kilkukrotnym odpaleniu już nie odpala można krecić i nie odpala,Błagam niech ktos mi powie co to może być,myślałem ze to silniczek krokowy wymieniłem i nic tak samo?? Co to może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam mam bmw e36 318is przed wczoraj jadąc na trasie auto zaczeło mi zamulać,gdy dawałem wiecej gazu dławiło sie i jakby traciło zapłon,potem całkiem zgasło. Nastepnie gdy odpaliłem auto na wolnych chodzi ale starsznie buja obrotami, gdy dam gazu słychac jakby nie dostawało powietrza coś w stylu odgłosu stożka a nastepnie gaśnie i śmierdzi benzyną.Ogulnie nie da sie nim jechac już bo po kilkukrotnym odpaleniu już nie odpala można krecić i nie odpala,Błagam niech ktos mi powie co to może być,myślałem ze to silniczek krokowy wymieniłem i nic tak samo?? Co to może być?? komputer, wtryski, regulator ciśnienia paliwa, pompa, lewe powietrze, separator olejowy, świeczki, czujnik obrotów biegu jałowego, przepustnica itp. itd. w przypadku IS mogą to być jeszcze problemy z wałkami rozrządu niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi