Lukas40 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam. Mam problem z moim BMW E34 525 Vanos. Otóż nie działa mi prawe światło mijania. Żarówka jest w pożądku, kable i bezpieczniki też. W czym może tkwić problem? pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Jeśli wszystko masz ok : -żarówki -kable -bezpieczniki -przekaznik To pozostaje tylko tzw.moduł światel powinien znajdować sie w skrzynce bezpiecznikowej w komorze silnika (taki dlugi na ok 10cm modul) Wydatek ok 50pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 moduł możesz naprawić sam , robiłem to w e32 czynność polega na poprawie lutów http://bmwe32.masscom.net/sean750/mustardRelay/mustardRelay.htm powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Ma ktoś czas i chęci podjechać z takim modułem dla sprawdzenia czy to to ? Mam podobny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 leszek ty wkleiłes link naprawy jakiegos przekaznika a kolega ma problem z modulem najwieksza cześć w skrzynce z bezpiecznikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Zasada naprawy LKM taka sama jak z tym przekaźnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 miałem to samo, poprawiłem tylko styki w środku i działa pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 a które elementy w LKM odpowiadają za światła przeciwmgielne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 ja go podlaczylem bezobudowy i srubokretem sprawdzalem te styczniki patrzylem a ktorym co sie zaswieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 a propo świateł mijania, czy jest jakiś sposób żeby lepiej świeciły przeczyściłem soczewki założyłem lepsze żarówki, a światła nie są za rewelacyjne, np. w e-36 miałem lepsze światła. w ostateczności będę zmuszony kupić ksenony 4300K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloq Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 dj_drops, musze przyznac ,ze bawareczka typu black line z jasna tapicereczka-zarabisty efekt. To jest wlasnie piekne w <bmw> - ile by nie mialo wiosenek na karku,zawsze pieknie wyglada.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 DUCHU 77, w jakim stanie są odbłyśniki? U mnie w E30 problem był właśnie w nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 w sumie wydaje mi się że są dobre jak czyściłem soczewki praktycznie miałem całą lampę na wierzchu i nie stwierdziłem dużych ubytków odbłysku, będę dalej walczył bo takie światła mnie nie cieszą, ale dzięki za podpowiedz. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 DUCHU tez mialem ten problem, z tym ze moje lenistwo nie pozwolilo mi na czyszczenie odblysnikow, poza tym ze jedna lampe mialem polamana, wiec kupilem nowe tyc-a (o ile pamietam komplet 160-180pln) wyregulowalem, zalozylem philips blue wision i ... nastala jasnosc:D co do nieswiecenia - zdarza sie tak ze zarowka robi zwarcie - ale wtedy wywaliloby bezp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi