slawek44 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Jak w temacie. Gdzie jest komputer w tym aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 mogę się mylić ale obstawiam że będziesz musiał wykręcić schowek albo tylko górną obudowę w schowku i tam go znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek44 Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 co? Tyle roboty zeby dostac sie do kompa? Dobrze ze tapicerki nie musze zdzierac ufff... a wlasnie. Odkleja mi sie dach. z przodu odchodzi tylko ta szmata a z tylu caly dach zaczyna uwisac. Jestem wysoki i dotykam łbem. Jak z tym sobie poradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 z ty to ci nie pomoge bo nie rozbierałem nigdy podsófitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi