pio55 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Prosze o pomoc jesli ktos sie orientuje czy mozna kupic samą nakretke od przekładni kierowniczej jest to nakretka do regulacij luzu przekładni kierowniczej. Moze ktos posiada stara przekładnie która juz sie do niczego nie nadaje i odsprzedał by ta nakretke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avacs Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Prosze o pomoc jesli ktos sie orientuje czy mozna kupic samą nakretke od przekładni kierowniczej jest to nakretka do regulacij luzu przekładni kierowniczej. Moze ktos posiada stara przekładnie która juz sie do niczego nie nadaje i odsprzedał by ta nakretke. mam taką nakrętke. daj mi dokładny adres to Ci wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio55 Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 DZIEKI WIELKIE URATOWAŁES MI ZYCIE MOJE DANE WYSŁAŁEM CI NA PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi