mlody85 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 witam mam pytanie kupilem tydzien temu e46 2000 roku i zapalila mi sie lampka od silnika taka pomaranczowa bylem u mechaniak i podlaczyl kompa i powiedzial ze jest wszystko wporzadku po kompa nic nie pokazuje i jak odlaczyl kompa to lampka zgasla i teraz znow mi sie zapalila moze ktos wie o co chodzi /dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 auto lapie jakis bląd...jedz do mechanika ktory ma jakies pojecie o BMW a nie grzebie polonezy <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 bmw to nie opel-opel ma bardzo wrażliwego kompa, w bmw musi byc poważniejsza usterka żeby wywaliło kontrolkę, także kolego nie lekceważ tego i poszukaj fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 To prawda,a skasować błąd to byle kto Ci może i powiedzieć to nic takiego,daj 30zł za usunięcie błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi