leonn7 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam mam mozliwośc kupienia zimówek na moje 17 8i9 cali czy opona 235/55/17 bedzie pasowala i czy nie bedzie obcierać jesli ktos wie cos na ten temat prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 do E39 wejsc moze i wejdzie, ale zima w takim rozmiarze? nie wime jak bedzie z prowadzneniem na sniegu na takich walcach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 dzis bylem u gumiarza i niestety za wysoki profil dzieki za zainteresowanie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Tak jest,musialbys miec 235/45.Tak mam u siebie z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi