wircik Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam. Przymierzam się do IX 325 z 1989. Jaka to się sprawuje? Jak z jej awaryjnością? Ma ktoś taką? Proszę o pilną odpowiedź. [ Dodano: 2 Listopad 08, 13:49 ] A konkretnie do tej: http://www.allegro.pl/item468890937_bmw_325_ix_170ps_4x4_idzie_zima_lpg_klima_skory.html Trochę gość porobił ale mało nie chce jak za 1989 rok, czy nie za dużo? Proszę o POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 przebieg podejrzany, nawet jesli jest niby udokumentowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Nikt nie wierzy w przebiegi,a ja mam 170tyś. w starej E36 i wiem że autentyk. Z tego sam nakręciłem 20tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wircik Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Byłem dzisiaj obejrzeć to "cudo". TRAGEDIA w trzech aktach. Chciałbym przestrzec innych, którzy kiedyś będą chcieli kupić tego IX z Rogoźna koło Poznania. Sprzedawca Sebol79 jest nieuczciwy - wszystko co jest napisane to NIEPRAWDA . Auto w tragicznym stanie - wygląda dobrze z kilometra - od strony kierowcy koleś pomalował czarną farbą z puszki ręcznie cały tylny bok - masakra. (A miał być oryginalny lakier i bezwypadkowa ! - wielokrotnie mnie zapewniał o tym w emailach. Gaz samoruba, nie wspomnę o przewodach do świec poklejonych czarną taśmą izolacyjną, przewody od chłodnicy również poklejone tą taśmą. Przednia szyba pęknięta na całej długości - twierdzi że tego nie było - tytle co się to stało w drodze z Niemiec. Siedzenia jak nie od tego samochodu , nieoryginalna gałka od biegów, nie wspomnę o chlewie w środku. Jak na auto z przebiegiem 182000 - żenada i za 7000 zł bez negocjacji. Nie było też żadnej E46. Zwykły naciągacz. UWAGA na ten EGZEMPLARZ - szkoda drogi i czasu. Lepsze stoją na szrotach, nic tylko kolesiowi <bmw_4> w pysk za wprowadzanie w błąd. Niepotrzebnie zrobiłem 550 km aby ją obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi