woz Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Daje do myslenia.. http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 no i to nawet bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 huh.... bardzo dobrze zrealizowane to jest . masakra z tymi wypadkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Widziałem ten film ale w innym wydaniu ten to jest.... uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 filmik masakra i ta muzyka az dreszcze przechodza :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Widze blachy brytyjskie ale zadnej z tych reklam nie widzialem w telewizji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 robi film wrażenie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Wariatów nie brakuje, a film faktycznie daje do myslenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Naprawdę mocny film, jak niewiele trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Dokladnie. Pokazuje dosc trafnie moim zdaniem, ze to moze byc zaledwie SEKUNDA, a zycie ci sie zmienia... ...nie warto ryzykowac (a teraz sobie mysle, ile razy wypilem dwa browary, i pojechalem do domu. No wiecie. To kilometr do chaty, bede jechal ostroznie itd..)... Sekunda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 ten też daje do myślenia http://pl.youtube.com/watch?v=u4gN2tkpDG4&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jak mi Paweł pokazał ten filmik to potem długo nie mogłam dojść do siebie, mocna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 wedlug mnie jedna z lepszych reklam w kampanii przeciwko piratom drogowym: "Ciesz się prędkością..... ..............do samego końca" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 wedlug mnie jedna z lepszych reklam w kampanii przeciwko piratom drogowym:"Ciesz się prędkością..... no taka wersja komiczna ale jak jechał tak chowali ważny rozsądek chociaż sam o tym czasami zapominam <bmw_1> ..............do samego końca" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi