sasza535 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 WITAM KOLEGÓW MAM PROBLEM mianowicie pali mi się cały czas system ASC czy ktoś może mi pomuc byłe już na komputerach i nie wykazało żadnego błędu czy ktoś miał pododny problem uklon_bmw nie wiem gdzie już szukać POMOCY!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 U mnie zapala sie kontrolka na stale jak go wyłączę. Moze sam klawisz od ASC masz uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja mam 4,4l i też mi się świeci ASC i nie gaśnie. Na innym forum pytałem i otrzymałem odpowiedź, że to przepływka, tylko że u mnie się świeci bez ABSu (ABS gaśnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza535 Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 przycisk mamoki bo podpinałem jeszcze dwa i jest to samo a abs u mnie też gaśnie jedno co wiem to że to coś z przepustnicą ale też zakładałem inną i dalej to samo mówią że to kąputer ale który to już nie wiem a nie uśmiecha mi się wymieniać wszystkich <bmw_3> i dalej jestem w kropce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Nie wiem jak jest w e34 z ASC bo w żadnej nie miałem tego systemu.Prawdopodobnie patent jest podobny jak w e39.Jest króciutka linka stalowa z kołnierzem.W e39 znajduje się ona po prawej stronie widoczna z góry.Czasem ona pada i system nie załącza się.Miałem to w mojej e39.Komputer nic nie wykazał.Znalazłem to tu na forum.Były nawet foty.Musisz trochę pogrzebać.Powodzonka! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi