sylwek 735 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 czesc wszystkim.Mam 735 E32.moze mi ktos przetlumaczyc co oznaczaja komunikaty na liczniku?Wyskakuja mi napisy "BREMSBELAGE",BETRIEBSANLETING" i "RUCKLICHT".Jesli ktos wie co znacza te magiczne slowa prosze o pomoc. <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Bremsbelege- klocki hamulcowe Betriebsanleitung- instrukcja obsługi Rucklicht-swiatła tyl gasna taki dziwny blad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek 735 Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 dzieki wielkie DANICH.Tylne klocki zmienilem ,wiec zostaly przednie.a wiez moze o co moze chodic z ta instrukcja obslugi?jak rozumiec ten blad.z gory dzieki za pomoc i pozdro dla wszystkich klubowiczow. <bmw_2> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 zawsze wyskakuje ten bład w kpl.- zobacz w instrukcje obsługi-jak to zrobic tak to mozna nazwac, przy innych powazniejszych usterkach rowniez wyskakuje ten bład w kpl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 tu znajdziesz co oznaczają komunikaty http://www.forum.maxbimmer.pl/topics19/obc-ukryte-funkcje-vt5461.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi