woz Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja pierdziele. Nie wiem jak mozna do m3 wlozyc instalke gazowa. Wszystko jestem w stanie jakos zrozumiec, ale do emki????!!!!!!!!! <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6744929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 swoją drogą dużo za nią nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 zauwazylem. jest to chyba pierwszy raz, kiedy spotkalem sie z emka na sprzedaz ponizej 20 tysiecy. Ale chodzi o sam fakt. Po co kupowac emke i wciskac tam junkersa? To tak jakby zagazowac 911. No ale coz, kazdy ma inne poglady i priorytety i tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 ..i niezbyt drogi w utrzymaniu.... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja widziałem zagazowane nie tylko eMki ale i WRXy oraz... 300c Hemi no i Vipera (sławne ogłoszenie). :twisted: A ta eM Trójka tania bo padaka zapewne. <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 swoją drogą dużo za nią nie chce pewnie silnik robi papa, innego wyjaśnienia nie widzę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Tomski może gość miał wcześniej jakieś ferrari i musiał wymienić parę części to teraz mu tanio. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 ta beemka sprzedaje sie od conajmniej roku. Czytalem na ktoryms z forum chyba srtw ze robi powyzej 7s do 100 ta beemka... tak wiec zrobione 2,5 ja objezdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Emka powyzej 7 sekund do paki? Oj to niezla padaka.. <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi