E34-Patryk Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Wtryski... Tak myślę. Jeździł ktoś tylko na gazie i wtryski już zmarły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTM Power Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 TZN ja zimny silnik rano odpali na benzynie chwile pochodzi (około 1min) później się to dzieje że szarpie zauważyłem że na wysokich obrotach idzie na benzynie nawet po rozgrzaniu ale niższe obroty i gaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Wyczyść krokowy i przepływkę, tak w ogóle to może być wszystko... krokowy, przepływka, wtryski, pompa lub przekaźnik, czujnik temp. <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTM Power Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Pompa raczej odpada bo dziś brakło gazu i jechał na benzynie tylko na wyższych obrotach przeszło 8km (tak na 3biegu 80 km/h) doleciałem do świateł i zgasł. A może to jest spowodowane "brudnym" układem paliwa (śmieci)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 W tej sytuacji ja stawiam na krokowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechue34M50 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 W tej sytuacji ja stawiam na krokowy. Ja raczej też lub przepływka :wink: Ogólnie sprawdzaj wszystko pokolei to co Ci chłopaki mówia, przyczyne znajdzie sie napewno a potem będzie o czym pogadac przy :gril: i bmw_beer Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTM Power Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 0k od jutra rana zaczynam będe pisał co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi