Gość Mordulec Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Proponuje zbiórke o 15:00 na górnym parkingu galerii dominikanskiej :gril: -ponieważ kilka osób jedzie ładnych pare kilosków do wrocka a o 4tej zaczyna sie juz powoli sciemniac a na akfa park najpewniej tez wejdziemy na 2 godzinki tak jak ostatnio w kudowie wiec bedzie w okolicach 18 i ciemnosc <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Dla mnie NO problemos! <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 jak dla mnie bomba :mrgreen: nie wiem tylk oczy dam raze auto doprowadzić do stanu urzywalności ?? :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 My wyjedziemy sobie z rana na jakieś zakupy materiałów budowlanych i będziemy o czasie. Banan co to się znowu stało twojemu TDS-kowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 slyszalem w Radio ESKA że 09.11 ma być tam jakieś Aqua Party, z tego co się dowiedziałem na informacji coś tam będzie ale będzie można spokojnie wejść grupą :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 1. Kosa 2.Alaszi 3. Paweł & Karolcia 4. Rafal & Karolcia na 99% 5. Madziulka&Krzysiek 6. BANAN 7. mariusz13+ syn 8. Pablo525i79 9.Mordulec & Pola 10.Palkosz1&Akasha na 99% 11. Monia z mężem i synkiem. 12. Chiccoo- E36 touring. 13. Rafałs 14.sliwa99 na 80% potwierdze pod koniec tygodnia 15. Misiur & Ewelinka banan jak cos mzoesz sie ze mną bez problemu zabrac i tak bede jechał z nowowiejskiej. Tu masz do mnie numer 502-130-832 jak coś to daj znac a moze jeszcze sie spotkamy na dzielnicy pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 spoko misiur jak cośbede dzwonić <bmw_2> Kosa też o tym słyszałem i jakiś kabaret tam ma też być :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 1. Kosa 2.Alaszi 3. Paweł & Karolcia 4. Rafal & Karolcia na 99% 5. Madziulka&Krzysiek 6. BANAN 7. mariusz13+ syn 8. Pablo525i79 9.Mordulec & Pola 10.Palkosz1&Akasha na 99% 11. Monia z mężem i synkiem. 12. Chiccoo- E36 touring. 13. Rafałs 14.sliwa99 na 80% potwierdze pod koniec tygodnia 15. Misiur & Ewelinka 16. dj_drops to i ja mam nadzieje że dam rady (remont to nie lekka sprawa, ale czasami trzeba wyjść). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 to ja już wiem że swoim autkiem nie zawitam zabiore sie z kimś albo z alaszim tramwajem wpadniemy hehehe bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 albo z alaszim tramwajem wpadniemy hehehe banan tym razem ja Cie zabiore 11albo 8 jak bede jechał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 ewentualnie metrem dawajcie zabralbym was ale chyba mi to nie podrodze <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 ewentualnie metrem dawajcie zabralbym was ale chyba mi to nie podrodze <bmw> merto tam nie jedzie, sliwa dzieki za dobre chęci ale Ty do wrocka wjedziesz z drugiego końca Polski :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KobeS71 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 a w którym miejscu ten spocik :wink: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Proponuje zbiórke o 15:00 na górnym parkingu galerii dominikanskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Miejsce i godzina odpowiednia... jak nie podpale swojej <bmw> to przyjade :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Banan dowiedz się czy jakiś tramwaj na górny poziom dojeżdża, żebyś po schodach nie musiał pociskać :mrgreen: z kujawiaka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KobeS71 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 1. Kosa 2.Alaszi 3. Paweł & Karolcia 4. Rafal & Karolcia na 99% 5. Madziulka&Krzysiek 6. BANAN 7. mariusz13+ syn 8. Pablo525i79 9.Mordulec & Pola 10.Palkosz1&Akasha na 99% 11. Monia z mężem i synkiem. 12. Chiccoo- E36 touring. 13. Rafałs 14.sliwa99 na 80% potwierdze pod koniec tygodnia 15. Misiur & Ewelinka 16. dj_drops 17. Kobes71 ( + e36 kumpla) Ale wpadniemy tak 16-17 na aQua <bmw_3> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 To kto sie pisze na akfa-samer-winter-patrol to niech nie zapomni o kąpielówkach bo na waleta chyba nie wpuszczają :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 a koło której wychodzicie z aqua parku bo ja bym mógł być przed 18 a chciałbym sie spotkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 mysle po 18 ale pewnie tak szybko sie nie rozjedziemy moze kolacja w mc w magnolii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 mysle po 18 ale pewnie tak szybko sie nie rozjedziemy moze kolacja w mc w magnolii to Ci co nie pływają to o 18 na parkingu aqua parku <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 a jednak przyjade moja kochana bunią :mrgreen: Rafał myśle ze o 18 to za wcześnie bo jak my sie spotykamy o 15 na basen wejdziemy mniej wiecej o 16 to 2 godziny to naprawde mało, bo juz byłem kilka razy najlepiej to by było jak Ci co nie dryfują to niech przyjadą na 19 żeby tam nie czekali nie potrzebnie. Takie jest przynajmniej moje zdanie a jak reszta sądzi.... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 zgadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Banan Rafałs i reszta moze pojedziemy kolumną pod galerię?? np z Orlena?? co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 jak mi dacie wykaz stacji z LPG po drodze od krakowa do wrocławia to też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi