Robsajson Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Witam.Jako ,że dział skradziono...nie działa postanowiłem zamieścić nowy temat tutaj.Ostatnio zwróciłem uwagę ,że od dłuższego czasu stoi pod moim blokiem czarna E30.Autem tym nikt się nie interesuje a przynajmniej nikogo przy niej nie widziałem.Jest na Łódzkich blachach EBE69LV.Jeśli komuś zgineła i chce się dowiedzieć co i jak niech pisze na e-maila Robsajson@o2.pl lub dzwoni pod numer kom 695-152-193.Zdecydowałem się o tym napisać bo ostatnio coraz więcej ginie E30-ek i mi też kiedyś skroili jeszcze Golfa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 nie wykluczone ze zostala skradziona. moze ktos kupil uszkodzoną i nie ma kasy na naprawe wiec auto stoi? ja tez kupilem bmw e30 ktorego jeszcze nie przerejestrowalem i narazie bujam sie na tablicach z poznania (PO) bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi