misiosl Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 witama od jakiegos czasu szykuje sie ze zmina mojeje e30 pierwsze miała byc e36 2.8 ale gosć zaczał sciemniac i w koncu jej nie kupilem.. potem na tapecie była e34 ale to nie to... a teraz mam "okazje" kupic e38 z 96r w pełnej opcji za 20000 tys. i potrzebuje opini na temat tego samochod..a silnik 4.0 ! prosze o jakies opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 wiesz jak to jest z "okazjami"... może pokaż jakiś link do ogłoszenia albo foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 29 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 generalnie auta nie ma na allegro ani nic.. jest od znajomego mechanika co robi czaasami z moja e30,ostatnio miałem okazje sie tym przejechac i mi strasznie sie podoba ! auto jest zadbane,wymieniane wszystko na bieżaco.. 2 zestawy alusów...czyli generalnie wszystko czego do szcześcia potrzeba:) tyl;ko nie wiem jak wychodzi ze spalaniem takiego motoru i awariami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 co do spalania : http://forum.7er.pl/pozostale-raport-spalania-same-wyniki-vt2246.htm?highlight=spalanie+e38 tylko się nie przeraź, bo te auta mało nie palą i są raczej dla osób dla których ekonomia jest jednym z ostatnich aspektów, godnych brania pod uwagę przy zakupie auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTM Power Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Moja 3L V8 (automat) bierze 12L gazu na 100km/h- oczywiście trasa, a tak koło 14 spokojna jazda do 140km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi