chiccoo Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Szukam warsztatu który zrobi zbierzność i geometrie DOBRZE a nie bedzie bawić się. Chodzi mi o warsztat sprawdzony, jeśli ktoś to robił to jakie pieniądze trzeba zostawić. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 lasery maja w latexie na krakowskiej zbieznosc 80, geometria 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzapan Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ślężna za Shellem (musisz wjechac na teren shella, i zaraz za shellem masz zaklad zajmujacy sie geometrai) jadac od strony bielan. Robilem tam w mojej E46 geometrie i jestem bardzo zadowolony. Przyjezdzasz i robia od reki nie musisz sie umawiac. Ja placilem ok 100zł za kompletna geometrie z zbieznoscia itd cala operacja trwala ok 30min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Dziękuję. Na dniach podjade na ślęzną za schell-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondyn Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 witam panowie ,czy w e 38 ustawia sie zbieznosc z tylu ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Uuu a myślałam, że w Warszawce jest najdrożej, ja za zbieżność zapłaciłam 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dziękuję.Na dniach podjade na ślęzną za schell-a ja robilem tam i poracha... wjezdzajac na podnosnik wlasciciel uszkodzil mi zderzak:/ potem zaczal sie wykrecac masakra polecam jetronic ul opolska koszt 90 zl profesjonalny sprzet pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 zgadzam sie z przedmówcą serkiem jetronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi