Maciek Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Witam, od kilku dni na wolnych obrotach(rozgrzany silnik) żarzy mi się kontrolka od ciśnienia oleju - znajomy mówi, że to pompa jest słaba - ma rację, czy też może za to odpowiadać coś innego? Silnik rozwija moc normalnie, nie szarpie, odpala ok itd. Pytanie mam takie - czy można z tym trochę pojeździć(przez zimę, nie mam w tej chwili specjalnie ani czasu ani kasy żeby to zrobić, a w styczniu i tak mam wymianę oleju więc zrobiłbym to za jednym zamachem) czy bezwarunkowo trzeba to wymienić jak najszybciej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 bezwarunkowo trzeba to wymienić jak najszybciej ale najpierw zmierz cisnienie oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi