labiel Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Witam, Silnik przeżucony większość rzeczy spasowanych, nie mogę znaleźć podłączeń dla 2 przewodów idących z wiązki silnika, domyślam się że to plus od aku lub masa. Wiązka od anglika więc przełożyłem kable od kompa na stronę pasażera. W załączonych zdjęciach zaznaczyłem o które przewody chodzi. Ten od strony kompa wyhodzi z wiązki komputera. ten drugi wychodzi z wiązką do rozrusznika, jest po prawej ale to angielska wiązka więc może powinien być od strony aku (kolor czerwony wskazuje na + ?). Proszę jakiegoś użtkownika 328 lub znawce tematu o pomoc. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 jutro kolego lukne u siebie bo nie chce wprowadzic w blad...ale ten z pierwszej foty na 99% to + a tenz drugiej strony to nie pamietam gdzie idzie ale znajde to...mogles zadzwonic to bym odrazu sprawdzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labiel Opublikowano 23 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Dla przyszłych pokoleń 1szy przewód to masa! 2gi przewód to plus na skrzynke bezpieczników (po zdjęciu pokrywy widać pojedyńczą śrube koło przekaźników-tam należy przykręcić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi