Martillo Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Witam. Powiedzcie mi gdzie znajduje się nagrzewnica w e34 i filtr przeciw pyłowy. Paruje mi szyba z przodu w czasie deszczu i nie moge pary zlikwidowac poprzez nawiew i podobno to jest od tego filtra. Zmienie jeszcze płyn i odpowietrze układ. Powiedzcie mi jeszcze ile płynu wchodzi do mojego modelu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 W Twoim modelu czyli e 34 było montowane jeśli się nie myle 14 różnych silników-i to zależy jaki masz motor-ilość płynu.Czy to taki problem zadając pytanie jasno to określić.O filtrach przeciwpyłowych było na forum tyle że gdybyś poszukał już dawno miałbyś to zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko5 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f10a5849703b1eb0.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/488d11882746390a.html Myślę,że powinieneś po moich fotkach dojść gdzie jest filtr przeciwpyłkowy. Znajdziesz go kładąc się w miejscu gdzie pasażer trzyma stopy :? , trochę bólu kręgosłupa ale da radę 8) na tym drugim zdjęciu gdzie masz zaznaczone cyferkami 1 i 2 to 2 - to wiązka kabli z plastik. pudełkiem które musisz wyjąc (bez problemu - na zatrzask) aby wyjąc filtr ukryty za osłaną oznaczoną u mnie na zdjęciu cyferką 1. Nagrzewnica jest w pobliżu,ale aby ją wymienić trzeba zdjąc całe sterowanie nawiewami i środkową część deski rozdz. aby sie do niej "dobrać" - robota dla mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi