tomasso12 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Mam pytanko pytanie_bmw .Jak wyjąć fabryczne radio w e39.Próbowałem podwadzać wkrętakiem,ale nic.Nawet nie drgnie.Nie chcę czegoś uszkodzić.Mam radio z kasetą i chcę sobie wrzucić mp3,by umilić jazdę,a dużo jeżdżę.Proszę o pomoc,z góry dziękuję. <bmw> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Jedz do jakiegoś punktu gdzie montują radyjka do aut,lub do jakiegoś serwisu-za pare groszy wcisną 2 specjalne "klucze" i po robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Tomasso,ja wyciagalem swoje.Pod pokretlem glosnosci ktore zdejmujesz ciagnac do siebie,znajduje sie naciecie na maly plaski srubokret lub gwiazdke "torx" zaleznie od modelu.Obkrecasz w lewo bodajze,taki pol- obrot.Wtedy radio jest odbezpieczone.Musisz potem podwazyc je z lewej lub prawej strony i wyjdzie.To jest jedyne zabezpieczenie jakie trzyma radio.Mozesz poszukac na tym forum bo juz gdzies o tym bylo.Jak co to pisz to pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Dzięki za podpowiedź.Jutro spróbuję za dnia pokombinować.W końcu to nic skomplikowanego. Pozdro! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi