Lukas24 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Od jakiegoś czasu zauważyłem ze silnik zaczyna pracować strasznie nierówno w momencie gdy przechodzi ze stanu letniego w rozgrzany . Kłopot jest taki ze na zimnym pracuje idealnie tak samo jak i na już rozgrzanym silniku , zaczyna pracować nierówno w momencie przejścia zarzuca go i jest to strasznie odczuwalne .Bardzo by mi zależało na usunięciu tej usterki Czy ktoś jest w stanie mi pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Może to być przepływomierz,winą mogą być też świece,sonda lambda lub cewki.Najlepszym rozwiązaniem to podjechanie gdzieś,gdzie mają dobry sprzęt i podpięcie autka.Na pewno pokaże Ci co boli Twoją Beti,a wtedy masz problem z bani. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas24 Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Cewki to raczej nie są i świece ponieważ to jest diesel . Z podpięciem może nie było by problemu gdybym był w Polsce a jestem w Norwegii tutejsze ceny podł :cry: ączenia pod kompa ja rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi