judin2 Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Co myslicie o tym modelu, warty tej(nie za wysokiej)ceny?? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=457930748 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Jeśli pytasz dokładnie o to autko z ogłoszenia to na pewno nie jest bezwypadkowe,bardzo mądrze zrobione zdjęcia,niewyraźne,to które jest najważniejsze jest malutkie. Popatrz na drzwi od kierowcy i ich inny kolor. Maska też nie leży jak fabryka nakazuje,mimo że zdjęcia zrobione na najgorszych ustawieniach w aparacie to i tak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judin2 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 aha, dzieki wielkie za cenne rady. Patryk a co myslisz o zbiciu z ceny, ile mozna urwac wymieniajac m.in Twoje argumenty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 aha, dzieki wielkie za cenne rady.Patryk a co myslisz o zbiciu z ceny, ile mozna urwac wymieniajac m.in Twoje argumenty??? Ja powiem krótko i na temat... coś z ceny zejdziesz na pewno A co do auta, weź do jakiegoś warsztatu do sprawdzenia. Jeśli jest zadbane, wszystko chodzi jak powinno i faktycznie gość wsadził w nie trochę kasy i pracy i nie chce oddać tanio - to warto! Ja kupiłem swojego tanio - tylko dlatego, że nie było dłuuuugo żadnych ciekawych 325/328i no i powiem tak - to co ja wrzuciłem w to auto kasy pracy i nerwów, to moje. Było warto, auto na prawdę zapier**** jak dzikie i jeździ tak jak powinno, cicho, bez stuków w silniku, zawiasie itp. itd. i generalnie nie ma się do czego przyczepić. Nie mniej jednak gdybym miał przez to znowu przechodzić - wolałbym kupić auto w lepszym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judin2 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Jeśli przedłużnice są w porządku to ile mogę zadrzeć z ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Pewnie tysiączka czy dwa powinieneś urwać,ale jeśli to np.były niegroźne wypadki,tzn,maska zmieniona,bo dużego lisa potrącił,a drzwi malowane,bo rowerzysta w nie wjechał(mój kumpel miał taką akcję), a auto naprawdę jest zadbane i dopieszczone to faktycznie może nie chcieć zejść z ceny. Tak jak SataN Mówi,ja też parę razy juz przeszedłem taką historię,że kupiłem wraka i robiłem doprowadzając do perfekcji,niestety kosztuje to kasy,czasu,nerwów. Lepiej dać więcej i mieć spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi