Enzo Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ma ktos jeszcze miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 czyli ja + trolu +Enzo +...............ktoś jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 czyli ja + trolu +Enzo +...............ktoś jeszcze ?? Trzeba sie umowic dokladnie gdzie co i jak i o ktorej . I ile kasiorki na benzynke jak bedziesz na gadu odezwij sie do mnie ( czesto na niewidocznym siedze ) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 muszę poczekać z decyjzą, bo we drójkę nie polecimy przecież ( ze 200 na wache trzeba ), Enzo da znać do jutra do wieczora, koszty już znacie ( 200/3 + 50/3 ) :evil: bo wjazd 50 jeszcze :evil: no chyba że sie 4 znajdzie :mrgreen: to ile beemek w końcu jedzie :?: :?: bo na razie to widzę tylko 2 ( bez mojej ) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Nie zapowiada sie to zaciekawie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_520i_WRC Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja jade i jeszcze pewnie mój kolega swoim autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja jade i jeszcze pewnie mój kolega swoim autem. no witam w końcu,już miałem do ciebie PW na innym forum pisać, :mrgreen: czyli razem może :?: :roll: o której wyjeżdżacie i jak jedziecie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_520i_WRC Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 jeszcze niewiem dokładnie ,poczekam aż się może troche więcej osób uzbiera i wtedy coś wymyślimy , myśle że w sobote około 4 - 5 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 no panowie żeby sie tak nie stało że nikt nie pojedzie :wink: bo coraz mniej ofert :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ja biore aparacik, i 4 karty Sd razem 1gb i 768mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Wiec tak nawet fajnie bylo, tyle bumek w ejdnym meijscu ,tylko ja ejdnak zaluje ze tej miski nei zrobilem i nei bylem ETKĄ na zlocie, a wtedy dzialo b ysie :twisted: Piotrek dobzre juz bokiem latasz, zwlaszcza wjescei w zakret, gozrej z wyjsciem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 gozrej z wyjsciem moze cos wiecej dla tych co nie widizeli? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Wiec tak nawet fajnie bylo, tyle bumek w ejdnym meijscu ,tylko ja ejdnak zaluje ze tej miski nei zrobilem i nei bylem ETKĄ na zlocie, a wtedy dzialo b ysie :twisted: Piotrek dobzre juz bokiem latasz, zwlaszcza wjescei w zakret, gozrej z wyjsciem :lol: Enzo ty moze juz Piotrkowi nie doradzaj bo jak to Konrad zobaczy to masz pozamiatane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale fakt faktem wejscie bylo dobre , nad wyjsciem trzeba popracowac :lol: A w sierpniu jak nie pojedziesz rakiETĄ to sam wiesz co bedzie sie działo :twisted: <bmw_4> Pozdro i fajnie ze z nami pojechales a polewka w busie byla niezła <bmw_1> <bmw_2> bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 co do jazdy bokiem to zapraszam na rajd ELMOT-REMY za tydzien :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 O matko, jaki komplemencik :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 O matko, jaki komplemencik :mrgreen: Ło rany , ENZO pierwszy raz napisałes zdanie poprawnie (znaczy sie ze literki sa we własciwej kolejnosci) :lol: :lol: :lol: A tak powaznie to Konradzik napisał prawde :wink: <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Elmocik.... Łazik powiedz coś więcej, może nawet w nowym topiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Wiec tak w jakie jrozdzielczosci powysylac fotki, i koMU? Na razie dostale mcynk od Konrada i Mordulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Piotrek dobzre juz bokiem latasz, zwlaszcza wjescei w zakret, gozrej z wyjsciem :lol: heheeheheheh wejść każdy potrafi gorzej z wyjściem, 318 trochę się pobawiłem, niestety sporo większa moc, zmiana rokładu mas zrobiła swoje, nie interesuje mnie palenie gum ani tręcenie w kółko ( przy mocnym silniku to może każdy robić ), tylko co innego...........bo do tego mocne E30 stworzono, wniosek jeden MUSZĘ znajeźć miejsce do ćwiczeń, na szczęście wszystko dobe się skończyło, za to znam dobrego i taniego mechanika w Toruniu, dla nieobecnych powiem że nie było zagrożenia bo prędkość ok. 30 km/h PS. a wszystko przez Kondzia bo już znudzony byłem tą jazdą , heheheheheeh :mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Piotrek dobzre juz bokiem latasz, zwlaszcza wjescei w zakret, gozrej z wyjsciem :lol: heheeheheheh wejść każdy potrafi gorzej z wyjściem, 318 trochę się pobawiłem, niestety sporo większa moc, zmiana rokładu mas zrobiła swoje, nie interesuje mnie palenie gum ani tręcenie w kółko ( przy mocnym silniku to może każdy robić ), tylko co innego...........bo do tego mocne E30 stworzono, wniosek jeden MUSZĘ znajeźć miejsce do ćwiczeń, na szczęście wszystko dobe się skończyło, za to znam dobrego i taniego mechanika w Toruniu, dla nieobecnych powiem że nie było zagrożenia bo prędkość ok. 30 km/h PS. a wszystko przez Kondzia bo już znudzony byłem tą jazdą , heheheheheeh :mrgreen: :wink: rozbiles furaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nie rozbil :!: maly unfall byl :wink: Ale trening czyni mistrzem Fotek mam tylko 79 bo glownie skrecilem filmy pod klipa tak, ze klipa zrobei w ciagu tygodnia Fotki spakwoalem RARem zajmuja ponad 20mb i w rozdz. 1280x960, wysylam na serwer :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 ano miska na Toruńskim krawężniku została :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 ano miska na Toruńskim krawężniku została :mrgreen: Oj piotrus piotrus ... Dobrze ze tylko miska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nie do konca bo dzisiaj gadałem z Piotrusiem i okazuje sie ze cos z zawiecha jest i wydech furczy. Sie na kanał wjedzie i zobaczy,ale dobrze miec znajomych z innych klubów, co nie Piotrku? uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 A ja chyba dostałem "zaćmienia" i tego wątku nie widziałem Byłem na Majówce --- pewnie ktoś widział -- bo auto sie "bardzo wyróżniało" na parkingu --- jako jeden z 3 (innych BMW jakie widziałem) stałem na stalówkach ( nawet bez kołpaków - ale nie z mojej winy :mrgreen: ) wśród tych wszystkich wspaniale "odpicowanych" BeeMWiczek na alu ... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi