Boeing732 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Ja też bym sie wkoncu wybrał ale nie wiem czy pojade swoim troche daleko, a ten smok troche pali pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Ja też bym sie wkoncu wybrał ale niewiem czy pojade swoim troche daleko, a ten smok troche pali pytanie_bmw Konrad mysle ze pojedzie kilka aut i jakos sie pomieścimy , bo ja tez uwazam ze to jest bez sensu lecieć 600km w jedną osobę na pokładzie :lol: Ale na zlota w sierpniu to juz nie bedzie taryfy ulgowej , kazdy w miare mozliwosci ma lecieć swoją bumą <bmw_1> :lol: <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 do tego czasu załoze gaz i dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Z racji tego ze został miesiac do Majówki z BMW w Toruniu , prosze w miare możliwości o wpisywanie sie na liste kto jedzie <bmw_1> W przypadku jesli ktos jest pewien ze leci swoim autem i moze kogos zabrac z ekipy to prosze to dopisac obok Nicka bmw_beer 1.Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 1.Mordulec 2. Piotr + Maltarn ( jedno miejsce wolne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 1 Mordulec 2 Piotr + Maltarn ( jedno miejsce wolne ) 3 Kosa, Żyłka ( 1 free) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Ja niestety 29 akurat mam zajecia na uczelni, wiec odpadam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 U mnie póki co wszystko wskazuje , że polecę , tylko jeszcze nie wiem czy z poznania czy z wrocka. A która trasą planujecie lecieć , prosto przez poznań , czy ostrów kalisz konin ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 U mnie póki co wszystko wskazuje , że polecę , tylko jeszcze nie wiem czy z poznania czy z wrocka. A która trasą planujecie lecieć , prosto przez poznań , czy ostrów kalisz konin ?? ja jechałem ostatnio, ostrów-kalisz-konin, nie wiem jak to jest przez poznań pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Przez poznań trasa jest dłuższa , wychodzi 330 km w jedna stronę , ale lepsza droga i dolatuje sie szybciej pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały 325 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Czy ja jako nowy mogłbym jechac z wami na tą impreze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Czy ja jako nowy mogłbym jechac z wami na tą impreze? Pewnie ze tak ... Nie ma zadnych ograniczen dolaczasz sie i pykamy :- )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały 325 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Super!spróbuje zrobić co w moich siłach,pojechać z wami i godnie sie zaprezentować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 mysle iz prawdopodobnie sie tam spotkamy bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 ja jechałem ostatnio, ostrów-kalisz-konin, Wydaje mi sie ze ta trasa z wrocławia jest najlepsza <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 1 Mordulec 2 Piotr + Maltarn ( jedno miejsce wolne ) 3 Kosa, Żyłka ( 1 free) 4 732 kto mnie wezmie uklon_bmw <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Odpadam :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ja z kims sie tam zabiore ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBY Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam! E-24 będzie poskładane i jadę 8) Nie wiem o której chcecie się spotkac,moja sugestia 5,45 stacja orlen na wyjeżdzie z wrocka,5,55 wyjazd.Ja jechałem przez Ostrów Wlp.Moim zdaniem wygodniej... Maltarn gratuluje wyboru auta 8) :twisted: Jak się zdecydujesz jechać masz u mnie miejsce :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachow Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Pozdro. Tez postaram sie pojechać z wami . Jle jest kolometrów do torunia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 moja sugestia 5,45 stacja orlen na wyjeżdzie z wrocka,5,55 wyjazd.Ja jechałem przez Ostrów Wlp.Moim zdaniem wygodniej... 5:45 to troche za pozno , trzeba liczyc przynajmniej 4 godziny jazdy jakby nie patrzec jest 330km a trzeba sie liczyc z tym ze suszarek moze byc sporo po drodze . Poza tym nie jedziemy na wyscigi tylko zeby spokojnie dojechac i wrocic wiec mysle ze wyjazd o 4tej z wrocławia to najpozniej z tego wzgledu ze fajnie by bylo sobie zajac lepsze miejsca a nie cisnac sie tam na tej łące :lol: Co do smigania przez Ostrów WLKP to jestem jak najbardziej za <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBY Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Masz rację,i nie będzie tłoku przy bramie :roll:. Ja tam miejscówkę mam zarezerwowaną 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Myślę że do konca tygodnia bedzie trzeba zamknąć liste i szukać miejsca. Gdzie preferujecie ? Kombinowac przy B-K klub :?: ja osobiscie wole troszke z boku zeby mi ktos z mocnym butem i wrazeniami nie wyjezdzal lub wjezdzal i nie zrobil kuku pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ODSWIEŻAM LISTĘ BO CISZA JAKNA POGRZEBIE JAKIMŚ :evil: :evil: 1 Mordulec 2 Piotr jeśli znajdę 2 pasażerów, jeśli nie, to zabieram się z kimś 3 Kosa, Żyłka ( 1 free) 4 732 kto mnie wezmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 ODSWIEŻAM LISTĘ BO CISZA JAKNA POGRZEBIE JAKIMŚ :evil: :evil: 1 Mordulec 2 Piotr jeśli znajdę 2 pasażerów, jeśli nie, to zabieram się z kimś 3 Kosa, Żyłka ( 1 free) 4 732 kto mnie wezmie Piotrus ja sie z toba zabiore ) :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi