Nx_sz Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Witam mam taki kłopot na dniach w mojej e30 spaliła mi sie zarówka od konsoli tam gdzie sa pokretła od dmuchawy i od ustaweiania ciepła i zimna za cholere nie wiem jak to wyciagnac oblukałem juz ksiazki neta i nic moze macie jakis pomysł jak to rozmontowac i wymienic bo noca troche ciemna jest i nie widac nic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Spróbuj ten panel podważyć śrubokrętem i powinien wyjść, robiłem tak w e34, e32 i nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Zgadza sie,ja tak samo to rozbierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 chodzi o ten panel gdzie sa suwaki i pokretła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 chodzi o ten panel gdzie sa suwaki i pokretła ?? tak jak wyżej, śrubokręt i jedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi